Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Diamantzagen

Met een diamantzaag van Floor iQ splijt je zelfs het meest harde beton. Onze zaagbladen klaren je klus, want het werk moet wel leuk blijven natuurlijk. We leveren de zaagbladen in twee uitvoeringen: droog en nat. Al onze diamantzaagbladen zijn bovendien OSA gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief goed en veilig product om mee te werken.

Meer dan 15 jaar
ervaring

Persoonlijk advies
bij vragen

Beste
prijsgarantie

Op werkdagen binnen 24 uur
geleverd met DHL

Onderdelen-freesmachine

Diamant komschijven

Diamantgereedschap voor frezen, schuren, boren en zagen

Diamantgereedschap voor frezen, schuren, boren en zagen

Diamantgereedschap van Floor iQ zorgt ervoor dat jij kan doen wat je moet doen en het resultaat netjes is afgewerkt. Voor elke klus hebben we het juiste gereedschap. Daarnaast wordt ons diamantgereedschap constant gecontroleerd, door ons, en bijv. OSA. Want het moet niet alleen goed, het moet ook veilig.

Wij hebben volle focus op jouw werk. Dus heb je een speciaal project? Dan bel je gewoon even. Bij ons vind je wat je nodig hebt.

Machines

Machines

Wij vinden dat jouw gereedschap nooit een obstakel mag zijn. Daarom bieden we je, met onze vertrouwde partners, de beste machines voor jouw klus. Geen poespas, maar een kwalitatief product. Daarnaast kan je rekenen op service waar je wat aan hebt. Want stilstaan heeft niemand wat aan. Met onze onderhoudsservice voor reparaties en keuringen kan jij weer snel aan het werk

Accessoires

Accessoires

De stofzuigers, schuur-, frees-, en zaagmachines in onze shop klaren elke klus. Maar soms heb je net wat meer nodig. Om jou goed voor de dag te laten komen, hebben we verschillende accessoires en onderdelen voor allerlei situaties. Wat de uitdaging ook is, met deze accessoires kan jij elke klus aan.

Vraag het Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.